Mötesplatsen_2015

Letar du arbetskraft – ställ ut på mötesplatsen

 

Den 1 mars 2018 arrangeras mässan Mötesplatsen för alla som som är intresserade av ett nytt arbete eller utbildning. På plats hittar man utbildningsanordnare och arbetsgivare som bland annat visar upp fördelarna med att studera och arbeta i Alingsås.

På eftermiddagen, med start kl. 13.00, öppnar mässan för främst personer inskrivna på arbetsförmedlingen och studenter från gymnasiet. För att även personer som är intresserade av att byta arbete så har mässans öppettider förlängts till kl. 20.00.

Nytt för i år är även att fastighetsmäklare kommer finnas på plats i Estrads foajé för att visa upp det rika utbudet av boenden som finns, men även framtida boendeprojekt. I foajén kommer man även att finna entreprenörer som ställer ut sina företag inom projektet Ung Företagsamhet.

Är du en av de 5913 personer som pendlar till några av våra kranskommuner? Eller har du sneglat på Alingsås som en attraktiv boendeort, men inte hittat jobbet. Eller är du sugen på att börja studera? Då är det Mötesplatsen du ska vara på den 1 mars.

Mötesplatsen arrangeras av Arbetsförmedlingen, Alingsås kommun och Estrad.

Intresserad av att boka plats, kontakta:

Jonas Fredman
Telefon: 0322-64 48 54
E-post: jonas.fredman(a)estradalingsas.se

 


 

motesplatsen_play_400x210 Mötesplatsen_facebook_300x158

 

 

Alingsås_kommun Arbetsförmedlingen Estrad

 

© 2017 Estrad Alingsås