Lampor

Våra konferens- och möteslokaler

Estrad Alingsås Konferens erbjuder ett stort utbud av lokaler för möten i olika storlekar och med varierande antal platser för att kunna möta och tillgodose alla tänkbara behov. Våra möteslokaler är alla fullt utrustade med modern teknik, praktisk inredning i en miljö som väcker kreativiteten för ett lyckat arrangemang. Vi hyr ut till föreningar, företag och privatpersoner. De större rummen har stor flexibilitet för att möbleras efter dina behov av sittning (bio, skolsittning, mm).

 

Vid stora evenemang finns dessutom arenagolvet med läktare till förfogande. Här är möjligheterna många med eller utan användande av den flexibla scenen. Scenen kan placeras på olika ställen på arenagolvet och den stora arenan kan därför omvandlas till att bli en mindre och mer intim plats för uppträdanden eller föreläsningar. Vid användande av hela arenan ryms totalt ca 3 000 personer på läktare och golv.

 

Klicka här» för konferensförfrågan.

Klicka här» för att se ritningar för plan 1 och 2.

 

Lokal Yta (m²) Möblering Antal Personer
Plan 2 Magnum Bonum 80 Biosittning
Skolsittning
U-bord
70
40
26
King Edward 60 Biosittning
Skolsittning
U-bord
Bankett
60
30
22
50
Asterix 30 Styrelsebord 16
Plan 1 Blå Mandel 30 Styrelsebord 20
Vit Drottning 11 Styrelsebord 6
Afzelius Foajé 500 Biosittning
Bankett
250
200
Evenemangshall Hel 1200 2500
Evenemangshall Halv 500 1000

 

 Magnum Bonum

Magnum Bonum

På andra våning i det ljusa hörnrummet med balkong och stora glaspartier ut mot Åmanska parken finns plats för 70 personer i biosittning. Storlek 80 m²

 King Edward

King Edward

Vägg i vägg med Magnum Bonum ligger denna lokal med fönster ut mot arenan. Rummet är avdelat med vikvägg som när den är öppen får ett härligt ljus från de stora öppningsbara glaspartierna ut mot Åmanska parken.

Lokalen lämpar sej förutom för konferens även för middag eller mingel i samband med aktiviteter i arenan. Storlek 98/60 m² med plats för 60 personer i biosittning.

 Asterix

Asterix

Den perfekta lokalen för styrelsemötet möblerat för 16 personer i styrelsebord.
Med fönster ut mota arenan används lokalen med fördel som mötesrum eller för middag i samband med aktiviteter i arenan. Storlek 30 m²

 Konferensbord

Blå Mandel

Rymlig konferenslokal möblerat för 20 personer i styrelsebord. Storlek 30 m²

 Infotavla

Vit Drottning

Vårt minsata konferensrum möblerat för 6 personer i styrelsebord, lämpar sej för det mindre mötet eller som grupprum. Storlek 11 m²

 Afzelius foajé

Afzelius Foajé

Denna öppna och ljusa lokal med stor flexibilitet lämpar sej väl för mässor och utställningar men även för föreläsningar eller middagar. Lokalen är 500 m² och har plats för 250 personer i biosittning. Avgränsas efter önskemål.

 Evenemangshall

Evenemangshall – för det riktigt stora eventet.

Vid stora evenemang finns dessutom arenagolvet med läktare till förfogande. Möjligheterna i denna 1200 m² stora lokal är oändliga med eller utan användande av scen.
Totalt ryms ca 3 000 personer på läktare och golv.

Berätta om dina önskemål och idéer så att vi kan leverera ett lyckat arrangemang för dig.

 

Teknik:

Estrad Alingsås är utrustad med modernt datanätverk och el- och ljusmöjligheter utöver det vanliga. Vi hjälper dig gärna med mer info om tekniska förutsättningar vid möten, evenemang och mässor.

 

Klicka här» för konferensförfrågan.

 

© 2019 Estrad Alingsås