« Tillbaka till evenemang
Evenemanget har varit.
Föreläsning – Louise Hoffsten
23 Maj 2017


Börjar:
19:00
Slutar:
20:00
Kostnad:
120 kr
Kategori:
Arrangör:
Estrad Alingsås
Telefon:
0322-64 48 50
info@estradalingsas.se
Uppdaterad:
10 mars, 2017
Plats:
Estrad Alingsås

Hennes senaste och mest omtalade bok ”En Näve Grus” tar dig med på Louise resa från det att hon som 30-åring får reda på att hon har den kroniska sjukdomen MS (multiple sclerosis)
Hur hennes kreativititet och livsbild förändras, om hennes kärlek, kärlek till bluesen, kärlek till familjen och hur hon tar fram det positiva som finns i varje människa.

Louise Hoffsten är en av våra mest älskade artister, i mer än 25 år har hon verkat som artist och sångerska och hon har hunnit med att ge ut hela 15 skivor.

Hennes nya föreläsning ”En Näve Grus” bygger på hennes bok och erfarenheter. Louise har tidigare framgångsrikt föreläst om att våga och att lyckas, ledarskap och hur man bemöter individer i en organisation och sin omgivning.

Med föreläsningen ”En Näve Grus” tar Louise sina föreläsningar ett steg längre, hon ger av sig själv som få andra Svenska artister och förebilder. Hon blandar ledarskap, bemötande, framgång och hur man kan vända en chock eller negativa händelser till att vara något otroligt positivt och stärkande.

Anmälan görs till: anmalan@estradalingsas.se
Betalning sker på plats

iCal import + Google Calendar

© 2018 Estrad Alingsås